Aktivnost plesne škole Korak po korak je okrenuta svima koji žele nauciti društveni ples - standardne, latinsko-americke i disco plesove!


OBUKA SE ODVIJA U DVA STUPNJA:

Pocetni stupanj

Održava se dva puta tjedno u trajanju od jednog i pol sata tokom dva mjeseca u kojem se savladavaju osnovni plesni koraci i jednostavne figure sljedecih plesova:

Standardni plesovi: becki valcer, engleski valcer, foxtroth (dvokorak), tango
Latino-americki: samba, rumba, cha-cha, jive, salsa
Disco ples: Disco-fox (rock)

Napredni stupanj

Osamostaljivanje plesaca i postizanju vece plesne kvalitete. Uce se i složeniji plesni koraci i nove figure za plesove iz pocetnog stupnja, a dodaju se i 3 nova plesa: slowfox, rock 'n' roll i passo doble

Rekretivni stupanj

Svi koji se žele nastaviti družiti plesom i nakon naprednog tecaja mogu se ukljuciti u našu PLESNU REKREACIJU. Bez vremenskog ogranicenja, tijekom cijele godine usavršavat cete i produbljivati steceno znanje, stalno uciti ponešto novo, ugodno se družiti i, naravno, puno plesati. U rekreativnom se stupnju stvara atmosfera zajedništva i prijateljstva i nerijetko se dogadja da clanovi grupe dogovaraju zajednicke izlaske na plesnjake, odlaske na izlete ili pak odluce zajedno proslaviti rodjendane ili docekati Novu godinu.

Individulana poduka

Ukoliko se dogodi da neki ples morate nauciti što prije, ili ako vec samo želite potpunu pažnju plesnog ulitelja samo za sebe, Plesna škola Korak po korak nudi vam i INDIVIDUALNU PODUKU potpuno prilagodjenu osobnim potrebama, željama i sposobnostima. U njoj cete pod budnom pažnjom svog plesnog ucitelja napredovati brže i uciti samo one plesove koje želite.

Program za maturante

Organiziramo plesnu obuku za srednjoškolce povodom za njih najvažnijih dogadjaja poput maturalne zabave u kojem se savladavaju osnovni plesni koraci i jednostavne figure beckog valcera, disco-foxa, foxtrotha, jive-a i zavisno od interesa polaznika osnovni elementi salse.

VODITELJ:


Srdjan Cvrlje - Braco - plesni ucitelj s dugogodišnjim iskustvom u vodjenju društvenog plesa i glavni pokretac svih dogadjanja vezanih uz rad plesnog kluba

Tanja Kovacevic - asistentica

CIJENA TECAJA:

2 x tjedno (sat poduke traje sat i trideset minuta)

220 kn mjesecno
400kn za dva clana obitelji
200 kn za u?enike i studente


Individualna poduka
100 kn (60 min)


I NA KRAJU DODAJMO!!!

Premda su polaznici naše plesne škole veoma razliciti, u jednome su svi isti - svi su u plesu pocetnici. Ugodan i prijazan odnos našeg voditelja i njegovih asistenata prema njima kod mnogih smanjuje ili potpuno smnjuje neizbježnu prvu prirodnu sramežljivost i ukocenost na plesnom podiju.

Osim toga, s porastom plesne vještine u polaznika raste i samostalnost, estetski dojam koji ostavljaju, sigurnost u nastupu, sposobnost improvizacije na naucene figure, a sve to zajedno dovodi do onog prvog i osnovnog cilja Plesne škole Korak po korak - kvalitetnog doživljaja plesnog pokreta i ostvarenja zadovoljstva u plesu.